prikaz prve stranice dokumenta Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina

Pečurlić, Ivona
University of Zagreb
Faculty of Chemical Engineering and Technology

Cite this document

Pečurlić, I. (2020). Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:004992

Pečurlić, Ivona. "Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:004992

Pečurlić, Ivona. "Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:004992

Pečurlić, I. (2020). 'Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, accessed 22 February 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:004992

Pečurlić I. Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology; 2020 [cited 2024 February 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:004992

I. Pečurlić, "Određivanje utjecaja reakcijskih parametara na sintezu pentilnih estera masnih kiselina", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, Zagreb, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:004992

Please login to the repository to save this object to your list.