prikaz prve stranice dokumenta Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima

Franolić, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Franolić, M. (2021). Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:750492

Franolić, Mia. "Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:750492

Franolić, Mia. "Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:750492

Franolić, M. (2021). 'Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 15.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:750492

Franolić M. Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2021 [pristupljeno 15.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:750492

M. Franolić, "Pročišćavanje enzima endo-1,4-ksilanaze proizvedene fermentacijom Trametes versicolor na čvrstim nosačima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:750492

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.