Sveučilište u Zagrebu Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Zaninović, V. (2023). Modeliranje topljivosti flavonoida u smjesama vode i nižih alkohola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:973547
Zaninović, Vedrana. "Modeliranje topljivosti flavonoida u smjesama vode i nižih alkohola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:973547
Zaninović, Vedrana. "Modeliranje topljivosti flavonoida u smjesama vode i nižih alkohola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:973547
Zaninović, V. (2023). 'Modeliranje topljivosti flavonoida u smjesama vode i nižih alkohola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 16.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:973547
Zaninović V. Modeliranje topljivosti flavonoida u smjesama vode i nižih alkohola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 16.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:973547
V. Zaninović, "Modeliranje topljivosti flavonoida u smjesama vode i nižih alkohola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:973547