Lilić, M. (2019). Toplinska i toplinsko oksidacijska stabilnost odabranih jestivih ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:706778
Lilić, Matea. "Toplinska i toplinsko oksidacijska stabilnost odabranih jestivih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:706778
Lilić, Matea. "Toplinska i toplinsko oksidacijska stabilnost odabranih jestivih ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:706778
Lilić, M. (2019). 'Toplinska i toplinsko oksidacijska stabilnost odabranih jestivih ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 02.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:706778
Lilić M. Toplinska i toplinsko oksidacijska stabilnost odabranih jestivih ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2019 [pristupljeno 02.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:706778
M. Lilić, "Toplinska i toplinsko oksidacijska stabilnost odabranih jestivih ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:706778