prikaz prve stranice dokumenta Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje

Olujić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Olujić, K. (2022). Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:255010

Olujić, Kristina. "Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:255010

Olujić, Kristina. "Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:255010

Olujić, K. (2022). 'Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:255010

Olujić K. Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2022 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:255010

K. Olujić, "Novi derivati 2-arilbenzoksazola: sinteza, strukturna karakterizacija i antibakterijsko djelovanje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:255010

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.