Luketić, Z. (2021). Molekulska gastronomija kao nadolazeća znanstvena disciplina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:816266
Luketić, Zlatko. "Molekulska gastronomija kao nadolazeća znanstvena disciplina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:816266
Luketić, Zlatko. "Molekulska gastronomija kao nadolazeća znanstvena disciplina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:816266
Luketić, Z. (2021). 'Molekulska gastronomija kao nadolazeća znanstvena disciplina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:816266
Luketić Z. Molekulska gastronomija kao nadolazeća znanstvena disciplina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:816266
Z. Luketić, "Molekulska gastronomija kao nadolazeća znanstvena disciplina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:816266