Sveučilište u Zagrebu Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Čačko, S. (2021). Optimiranje hidrolize proteina u ljuskama kozica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:017476
Čačko, Sara. "Optimiranje hidrolize proteina u ljuskama kozica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:017476
Čačko, Sara. "Optimiranje hidrolize proteina u ljuskama kozica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:017476
Čačko, S. (2021). 'Optimiranje hidrolize proteina u ljuskama kozica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:017476
Čačko S. Optimiranje hidrolize proteina u ljuskama kozica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:017476
S. Čačko, "Optimiranje hidrolize proteina u ljuskama kozica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:017476