Belak, K. (2020). Pregled najnovijih istraživanja sigurnosti primjene nehrđajućeg čelika u kontaktu s hranom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:169462
Belak, Karlo. "Pregled najnovijih istraživanja sigurnosti primjene nehrđajućeg čelika u kontaktu s hranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:169462
Belak, Karlo. "Pregled najnovijih istraživanja sigurnosti primjene nehrđajućeg čelika u kontaktu s hranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:169462
Belak, K. (2020). 'Pregled najnovijih istraživanja sigurnosti primjene nehrđajućeg čelika u kontaktu s hranom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:169462
Belak K. Pregled najnovijih istraživanja sigurnosti primjene nehrđajućeg čelika u kontaktu s hranom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:169462
K. Belak, "Pregled najnovijih istraživanja sigurnosti primjene nehrđajućeg čelika u kontaktu s hranom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:169462