University of Zagreb Faculty of Chemical Engineering and Technology
Cite this document
Đaković, M. (2023). Mjerne tehnike i praćenje procesa izrade sladovine, fermentacije i odležavanja u proizvodnji piva (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:782378
Đaković, Marin. "Mjerne tehnike i praćenje procesa izrade sladovine, fermentacije i odležavanja u proizvodnji piva." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:782378
Đaković, Marin. "Mjerne tehnike i praćenje procesa izrade sladovine, fermentacije i odležavanja u proizvodnji piva." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:782378
Đaković, M. (2023). 'Mjerne tehnike i praćenje procesa izrade sladovine, fermentacije i odležavanja u proizvodnji piva', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:782378
Đaković M. Mjerne tehnike i praćenje procesa izrade sladovine, fermentacije i odležavanja u proizvodnji piva [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology; 2023 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:782378
M. Đaković, "Mjerne tehnike i praćenje procesa izrade sladovine, fermentacije i odležavanja u proizvodnji piva", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:782378