University of Zagreb Faculty of Chemical Engineering and Technology
Cite this document
Jerneić, M. (2024). Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini) (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić, Marta. "Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić, Marta. "Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić, M. (2024). 'Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić M. Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini) [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology; 2024 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
M. Jerneić, "Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154