Sveučilište u Zagrebu Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Jerneić, M. (2024). Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić, Marta. "Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić, Marta. "Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić, M. (2024). 'Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
Jerneić M. Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2024 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154
M. Jerneić, "Utjecaj uvjeta priprave na svojstva nosača temeljenih na poli(mliječnoj kiselini)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:734154