undergraduate thesis
Influence of pH value on graphene oxide reduction by phenolic compounds presents in olive vegetation water

Gabrijela Radić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Chemical Engineering and Technology
Cite this document...

Radić, G. (2016). Utjecaj pH vrijednosti na redukciju grafen-oksida fenolnim spojevima iz vegetacijske vode masline (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:987810

Radić, Gabrijela. "Utjecaj pH vrijednosti na redukciju grafen-oksida fenolnim spojevima iz vegetacijske vode masline." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:987810

Radić, Gabrijela. "Utjecaj pH vrijednosti na redukciju grafen-oksida fenolnim spojevima iz vegetacijske vode masline." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:987810

Radić, G. (2016). 'Utjecaj pH vrijednosti na redukciju grafen-oksida fenolnim spojevima iz vegetacijske vode masline', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:987810

Radić G. Utjecaj pH vrijednosti na redukciju grafen-oksida fenolnim spojevima iz vegetacijske vode masline [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology; 2016 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:987810

G. Radić, "Utjecaj pH vrijednosti na redukciju grafen-oksida fenolnim spojevima iz vegetacijske vode masline", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:987810