prikaz prve stranice dokumenta Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije
Embargo period 2025-01-01
master's thesis
Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije

Brdek, Dora
University of Zagreb
Faculty of Chemical Engineering and Technology

Cite this document

Brdek, D. (2023). Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:071896

Brdek, Dora. "Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:071896

Brdek, Dora. "Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:071896

Brdek, D. (2023). 'Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:071896

Brdek D. Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology; 2023 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:071896

D. Brdek, "Samoorganizacija masnih kiselina na bakru iz smjese različitih kiselina u svrhu zaštite od korozije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Chemical Engineering and Technology, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:071896

Please login to the repository to save this object to your list.