Sveučilište u Zagrebu Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Gavranić, M. (2015). Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356
Gavranić, Marija. "Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356
Gavranić, Marija. "Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356
Gavranić, M. (2015). 'Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 07.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356
Gavranić M. Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2015 [pristupljeno 07.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356
M. Gavranić, "Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356