diplomski rad
Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa

Marija Gavranić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad

Gavranić, M. (2015). Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356

Gavranić, Marija. "Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356

Gavranić, Marija. "Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356

Gavranić, M. (2015). 'Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 23.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356

Gavranić M. Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2015 [pristupljeno 23.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356

M. Gavranić, "Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz kožice grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:393356