Sveučilište u Zagrebu Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Fančović, M. (2023). Usporedba preciznosti robotizirane i manualne metode za analizu glikozilacije proteina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:409102
Fančović, Matko. "Usporedba preciznosti robotizirane i manualne metode za analizu glikozilacije proteina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:409102
Fančović, Matko. "Usporedba preciznosti robotizirane i manualne metode za analizu glikozilacije proteina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:409102
Fančović, M. (2023). 'Usporedba preciznosti robotizirane i manualne metode za analizu glikozilacije proteina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:409102
Fančović M. Usporedba preciznosti robotizirane i manualne metode za analizu glikozilacije proteina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:409102
M. Fančović, "Usporedba preciznosti robotizirane i manualne metode za analizu glikozilacije proteina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:409102