prikaz prve stranice dokumenta Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor
Rad nije dostupan
diplomski rad
Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor

Zrinski, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Zrinski, I. (2019). Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski, Ivana. "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski, Ivana. "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski, I. (2019). 'Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 03.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski I. Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2019 [pristupljeno 03.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

I. Zrinski, "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.