Zrinski, I. (2019). Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309
Zrinski, Ivana. "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309
Zrinski, Ivana. "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309
Zrinski, I. (2019). 'Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309
Zrinski I. Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2019 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309
I. Zrinski, "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309