Sveučilište u Zagrebu Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Arambašić, B. (2022). Praćenje stabilnosti enzima putem mjerenja raspodjele veličine proteina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:486322
Arambašić, Barbara. "Praćenje stabilnosti enzima putem mjerenja raspodjele veličine proteina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:486322
Arambašić, Barbara. "Praćenje stabilnosti enzima putem mjerenja raspodjele veličine proteina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:486322
Arambašić, B. (2022). 'Praćenje stabilnosti enzima putem mjerenja raspodjele veličine proteina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:486322
Arambašić B. Praćenje stabilnosti enzima putem mjerenja raspodjele veličine proteina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2022 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:486322
B. Arambašić, "Praćenje stabilnosti enzima putem mjerenja raspodjele veličine proteina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:486322