diplomski rad
Ocjena metoda ekstrakcije piperina iz različitih vrsta papra

Belošević, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Belošević, K. (2023). Ocjena metoda ekstrakcije piperina iz različitih vrsta papra (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:659984

Belošević, Katarina. "Ocjena metoda ekstrakcije piperina iz različitih vrsta papra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:659984

Belošević, Katarina. "Ocjena metoda ekstrakcije piperina iz različitih vrsta papra." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:659984

Belošević, K. (2023). 'Ocjena metoda ekstrakcije piperina iz različitih vrsta papra', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 14.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:659984

Belošević K. Ocjena metoda ekstrakcije piperina iz različitih vrsta papra [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 14.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:659984

K. Belošević, "Ocjena metoda ekstrakcije piperina iz različitih vrsta papra", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:659984

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.