Sveučilište u Zagrebu Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Petričević, M. (2016). Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563
Petričević, Mario. "Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563
Petričević, Mario. "Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563
Petričević, M. (2016). 'Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563
Petričević M. Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2016 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563
M. Petričević, "Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563