završni rad
Optimiranje dezintegracije stanica Lactobacillus brevis u svrhu izolacije enzima alkohol dehidrogenaze

Antonija Višević (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Višević, A. (2015). Optimiranje dezintegracije stanica Lactobacillus brevis u svrhu izolacije enzima alkohol dehidrogenaze (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:910713

Višević, Antonija. "Optimiranje dezintegracije stanica Lactobacillus brevis u svrhu izolacije enzima alkohol dehidrogenaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:910713

Višević, Antonija. "Optimiranje dezintegracije stanica Lactobacillus brevis u svrhu izolacije enzima alkohol dehidrogenaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:910713

Višević, A. (2015). 'Optimiranje dezintegracije stanica Lactobacillus brevis u svrhu izolacije enzima alkohol dehidrogenaze', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:910713

Višević A. Optimiranje dezintegracije stanica Lactobacillus brevis u svrhu izolacije enzima alkohol dehidrogenaze [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2015 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:910713

A. Višević, "Optimiranje dezintegracije stanica Lactobacillus brevis u svrhu izolacije enzima alkohol dehidrogenaze", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:910713