diplomski rad
Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala

Opačak, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Opačak, A. (2023). Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036

Opačak, Andrea. "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036

Opačak, Andrea. "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036

Opačak, A. (2023). 'Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036

Opačak A. Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036

A. Opačak, "Ekstrakcija piperina iz različitih vrsta papra: odabir ekološki prihvatljivog otapala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:238036

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.